Buffel Haas Biefstuk

€11,25
Levertijd: 1-2 dagen

De grote vraag is natuurlijk: hoe bak je de perfecte biefstuk? Hoe hoog zet je de warmtebron, hoe lang moet het vlees in de pan... Dit zijn de stappen:
Schroei de biefstuk eerst goed dicht: leg de biefstuk in de pan en bak beide kanten een halve minuut. Zo zorg je ervoor dat de sappen in het vlees behouden blijven.
Zet vervolgens de warmtebron íets lager (niet te laag). Daardoor zal de boter niet verbranden. Maar zet het vuur niet te laag, anders kan het vlees niet goed bakken.
Voeg nog een beetje roomboter toe in de pan en bedruip de biefstuk daar mee.
Afhankelijk van hoe je je biefstuk lekker vindt (rood/medium/doorbakken) bak je eventueel beide zijden nog even door.
Hoe roder de binnenkant, hoe malser het vlees!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen