Over ons

Welkom bij Landwinkel & Camping de Waterbuffelfarm

Wij zijn sinds 2010 gestart met het houden van waterbuffels, en een klein winkeltje in middels hebben we een super mooie grote Landwinkel. In april 2017 zijn wij lid geworden van de coöperatie Landwinkel en komen wij uit als Landwinkel de Waterbuffelfarm.

Middels het Landwinkel concept bieden wij een grote keuze aan (lokale) streekproducten van de boerderij. Het assortiment hebben wij met de grootste zorg samengesteld voor u met onder anderen: Buffelvlees, zuivel, scharrel varkens- lams- en kippenvlees, sappen, kaas, fruit, groenten en andere delicatessen. Ook voor een origineel en landelijk cadeau kunt u in onze winkel terecht.

 

SVR Camping de Waterbuffelfarm

We zijn per 1 april 2020 gestart met de nieuwe camping op ons terrein tussen de boerderij-dieren. We hebben gekozen voor een camping waar iedereen welkom is v.a. 18 jaar. (Only Adults) Dus we gaan voor een rustige gezellige camping waar u op uw gemak kunt genieten. We gaan het merk SVR camping voeren.

 

Excursie over de Waterbuffelfarm in Oldemarkt

Wij Carina en Richard organiseren elke LAATSTE zaterdag van de maand rondleidingen op onze Waterbuffelfarm. We beginnen met kopje koffie + stuk droge buffelworst ondertussen volgt er een beeldpresentatie en uitleg over de Waterbuffels en onze boerderij. Daarna gaan we uiteraard naar de dieren toe om ze van dichtbij te bekijken en ze te aaien. Deze rondleidingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar graag weten we van te voren hoe groot de groep word, aanmelden is dan ook vereist en u krijgt een mail of telefoontje terug, zodat de aanmelding compleet is. Bij niet genoeg deelnamen gaat het niet door, u krijgt altijd bericht na aanmelding.

De excursie starten we om 15.00 uur bij ons op de boerderij aan de Ossenzijlerweg te Oldemarkt( tom tom adres Hareweg 6a, ingang achterom via het erf).€ 8,- p.p. kids tot 3 jaar gratis!!

De rondleiding  heeft een gemiddelde duur van een kleine 2 uur daarna heeft u de mogelijkheid in onze ruime Landwinkel rond te kijken en de buffelproducten te kopen en te proeven. Wij hebben een  zeer uitgebreid assortiment ook voor u cadeau pakket of streekproducten.

Aanmelden graag via de volgende link: excursie